© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

Onze producten

Het maken van reclame door middel van Walkingboards is de manier om reclame te maken met een directe impact. Extra opvallend uw winkel of product in de winkelstraten evenementen promoten. E en walkingboard is hét nieuwe outdoor reclameconcept als het aankomt op opvallend adverteren. Kies uw route door de stad en laat de mobiele en opvallende walkingboards de consument informeren over uw product of dienst. De walkingboards (die door promotiemedewerkers op de rug worden gedragen) zijn een opvallende verschijning in het straatbeeld en trekken de aandacht van uw doelgroep.


Van A tot Z

Wij hebben alles in eigen hand, wij maken de Walkingboards zelf, de layout, maar ook het printwerk hebben wij in eigen huis, op deze manier kunnen wij snel schakelen. Tevens verzorgen wij ook promotiekleding inclusief print en sign voor u op maat gemaakt.


Eigen promotieteam

Wij werken met een eigen promotie team. Wilt u flyers uitdelen, ook dat kunnen wij regelen, van layout, tot eindprodukt. Dus ook de vergunning...


Kleding borduren en transfer druk

Wij kunnen uw imago-bedrijfskleding ook voorzien van een transfer of van een borduring. Wij kunnen u van top tot teen voorzien van kwaliteitskleding met een perfecte borduring erop tevens kunnen wij het voorzien van een transfer op maat. Onze kracht is perfectie, kwaliteit en een goede uitstraling. Kom vrijblijvend langs om met ons te bespreken naar de mogelijkheden. Wij zijn gastvrij en zeker betrouwbaar.


Relatiegeschenken

Zoekt u een mooi relatiegeschenk voor uw klant, dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij kunnen een product voorzien van een gravering, bedrukking borduring en transfers. Zie ook op onze webshop nimaprint.nl. Tevens kunt u al uw vragen stellen via de mail of telefoon. Of u brengt een bezoek aan onze showroom.


twitter
facebook
flickr

Stel een vraag

 
 
 

Twitter volgers

Created by: Twitter on web

Facebook Vrienden© 2013 Bordflyer
Lange Baan 8a, 8331 LW Steenwijk
T. 06-151 60 682 en 0521-75 08 31


Wij hebben ons idee gepatenteerd bij het
Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom
(BBIE) onder nummer 018262